Beginpunt
Terug naar: zoeken | alle artikelen

65 Jaar Argonauten

Door: Felix Oberdorfer en David Roda
Bezoek 65 Jaar Argonauten website | Argonauten op Oudbruin

Scoutinggroep de Argonauten viert dit jaar haar 65ste verjaardag. Zo oud alweer, maar toch zo springlevend, met rond de 100 leden en nog steeds met oude vertrouwde groepshuis in Hilversum-Zuid.

Scoutinggroep de Argonauten viert dit jaar haar 65ste verjaardag. Zo oud alweer, maar toch zo springlevend, met rond de 100 leden en nog steeds met oude vertrouwde groepshuis in Hilversum-Zuid.","

Wij willen deze gelegenheid aangrijpen om zoveel mogelijk oud-leden bijeen te roepen en nodigen u uit voor een feestelijk samenzijn op zaterdag 26 september a.s.

Wij willen u bijzonder hartelijk welkom heten vanaf 13u op het vertrouwde adres aan de Eikbosserweg in Hilversum. De officiële opening zal om 14u plaatsvinden. Tijdens de dag is er volop gelegenheid met elkaar bij te praten en herinneringen op te halen. Een hoogtepunt zal de uitreiking van de Orde van het Gulden Vlies zijn, die traditioneel elke vijf jaar plaats heeft. Bovendien gaan we om 16.30u een recordpoging ondernemen waar we u allemaal voor nodig hebben! Om 18u is er een gezamenlijk diner (een Argonautisch Grieks buffet), waarna de dag met het kampvuur overgaat in een informele sfeer.

Uw aanwezigheid tijdens deze dag wordt zeer gewaardeerd en is gratis. Wij horen van tevoren graag of u er zult zijn. Indien u mee-eet zijn daaraan € 10,- kosten verbonden (graag van tevoren overmaken op 67.59.13.314 t.n.v. Stichting de Argonauten te Hilversum o.v.v. “lustrumdag”). Geeft u zich dan in elk geval van tevoren even op? Zie voor meer informatie www.argonauten.nl of bel 035 – 6284 007.

Aanmelden (gaarne voor 15 september 2009) kan via het dit Inschrijfformulier of via e-mail: lustrum@argonauten.nl

Wij hopen uiteraard op uw komst!

"

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 2 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2019 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog