Beginpunt

Het Oudbruin Plakboek ...

Korte link voor deze bladzijde: www.floep.org?x=030607-01
reageer | vorige | volgende | serie | datum: 1963-XX-XX (CEL)

Groepsmiddag Geitenweitje.

 afbeelding: 030607-01 - Klik voor volgende foto.
Foto: copyright © Cornelis van Wessel - 030607-01 (4)
Beschrijving: De opening van een groepsmiddag met ouders. Voorjaar/zomer 1963. Die lange verkenner (rechts) is dat een Cloo? (Gerd ... enig idee?). Schuin daarvoor staat kleine Wesseltje (nest wit).

Gerd Cloo heeft de volgende informatie:

"De patrouille die we op de rug zien is de kievitenpatrouille, er waren vier patrouilles: Kieviten, Reigers, Spechten en Valken, die stonden in alfabetische volgorde in carré rond de vlaggenmast, te beginnen met links. In het jaar 1963 werd het 25-jarig bestaan van Celliers gevierd, wellicht was dit een onderdeel van de festiviteiten, verkenners op de rug kan ik niet herkennen zelfs al zijn ze lang." ... bedankt Gerd!

foto genomen door Mathilda van Wessel Hovius

Aanvullende informatie is altijd van harte welkom (gebruik reactie).

 

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 2 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2018 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog