Beginpunt

Het Oudbruin Plakboek ...

Korte link voor deze bladzijde: www.floep.org?x=041101-09
reageer | vorige | volgende | serie | datum: 1926-XX-XX (ATH)

Lord Baden Powell of Gilwell (1926).

 afbeelding: 041101-09 - Klik voor volgende foto.
Foto: copyright © David Jagger - 041101-09 (31)
Beschrijving: Lord Baden-Powel of Gilwell, Chief Scout of the World - Geschilderd door David Jagger, 1929, een gift van de de Scouts of the World aan hun Chief. Copyright bij de artiest. Het origineel gedrukt in England door Bemrose & Sons Ltd. Dit portret werd gepresenteerd aan BP op 6 augustus 1929 tijdens de 3e World Jamboree in Arrowe Park, Birkenhead, England. Dit was bekend als de "Coming of Age Jamboree" omdat het de 21e gedenkdag van Scouting was. Dit was Baden-Powell's meest geliefde portret. Het origineel hangt de conferentie kamer in het Wereld Hoofdkwartier (WOSM) in Geneve, Zwitserland.

Voor aanvullende informatie over BP probeer 'The Pine Tree Web (http://www.pinetreeweb.com - mogelijk de beste website met BP informatie en links) of de 'The Scoutbase' (http://www.scoutbase.org.uk - de officiŽlewebsite van de Scout Association).

Bron: Persoonlijk archief Kees van Wessel.

Aanvullende informatie is altijd van harte welkom (gebruik reactie).

 

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er is 1 bezoeker online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2018 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog