Beginpunt

Het Oudbruin Plakboek ...

Korte link voor deze bladzijde: www.floep.org?x=060430-03
reageer | vorige | volgende | serie | datum: 1965-XX-XX (SPA)

Installatie Paul Joosten.

 afbeelding: 060430-03 - Klik voor volgende foto.
Foto: copyright © Paul Joosten - 060430-03 (4)
Beschrijving: "Van de gids krijg ik mijn flosjes om de kousen. Akela Miriam Quint kijkt of het goed gaat en Chil Wil Dekker vouwt alvast mijn groepsdas. Op de kist bij de muur de groepsvlag(?) met de naam van de groep en in de hoeken de groepskleuren. Bestaat die nog? Op de vlag liggen nog wat attributen, waaronder (vermoedelijk) mijn boekje met de eisen voor de eerste en tweede ster. Welpen van de St. Paulusgroep." [Commentaar door Paul Joosten - 060429]

Aanvullende informatie is altijd van harte welkom (gebruik reactie).

 

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 3 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2018 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog