Beginpunt

Het Oudbruin Plakboek ...

Korte link voor deze bladzijde: www.floep.org?x=060430-04
reageer | vorige | volgende | serie | datum: 1965-XX-XX (SPA)

Installatie Paul Joosten.

 afbeelding: 060430-04 - Klik voor volgende foto.
Foto: copyright © Paul Joosten - 060430-04 (4)
Beschrijving: "Ik ben net ge´nstalleerd en groet de horde. Nu ziet kapelaan van der Zalm er wat ordentelijker uit. Deze foto is inmiddels mijn wallpaper op de PC. Welpen van de St. Paulusgroep." [Commentaar door Paul Joosten - 060429]

"De dame in burger is later geinstalleerd als (welpen)leidster. Haar naam is Loes van der Weerd en zij is indertijd getrouwd en vertrokken naar Canada. Zelf was ik toen ook betrokken als leider van de verkenners." [Commentaar door Frans Koehorst - 081130]

Aanvullende informatie is altijd van harte welkom (gebruik reactie).

 

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er is 1 bezoeker online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2018 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog