Beginpunt

Het Oudbruin Plakboek ...

Korte link voor deze bladzijde: www.floep.org?x=160303-29
reageer | vorige | volgende | serie | datum: 1933-XX-XX (ARW)

Welpenboekje Koos Geesink

Vergroot
Welpenboekje Koos Geesink
Vergroot | Foto: copyright © J.J.(Koos) Geesink - 160303-29 (30)
Beschrijving: Vaardigheden leren en kennisvergaren dat is waar het naast het spelen om gaat. Dat geldt ook voor een welp, of misschien wel JUIST voor een welp. De verschillende vaardigheden moet je leren en als je denkt dat je het kent of weet mag je ze voordoen en dan worden ze 'afgetekent'. Wat opvalt is dat hier de meeste vaardigheden door de hopman (Kwant), de leider van de verkenners, worden afgetekent en niet door Akela. de leider van de welpen. Mogelijke verklaring zou kunnen zijn is dat er in 1933 een poosje geen Akela was? De andere aftekenaars zijn Chill en Baloe.
Bron: Scan uit welpenboekje van J.J. Geesink.

Aanvullende informatie is altijd van harte welkom (gebruik reactie).

 

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er is 1 bezoeker online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2018 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog