Beginpunt

Het Oudbruin Plakboek ...

Korte link voor deze bladzijde: www.floep.org?x=160414-01
reageer | vorige | volgende | serie | datum: 1966-XX-XX (DIS)

Kombij 1966, Districtsevenement op de Lieberg.

Vergroot
Kombij 1966, Districtsevenement op de Lieberg.
Vergroot | Foto: copyright © Bas Schaap - 160414-01 (38)
Beschrijving: Bijna elfhonderd kabouters, welpen, padvindsters en padvinders van de vier organisaties in het het district 't Gooi-Zuid hielden op deze zaterdag hun Gooische Markt, onder de naam Kombij '66, op de Lieberg. Dit evenement was zo'n succes dat er plannen waren om het volgend jaar weer een dergelijk dag te organiseren. Bas was erbij met zijn camera en de volgende 38 foto's geven een mooie indruk van deze dag. (zie ook 090316-17).

De Naerdinclantgroep. Een van de welpen was mijn broer Han Sytsma. Volgens mij staan er meer bekenden op. Wie weet meer.

"In uniform van de Naerdinclant vlnr Piet Hooijkamp, Dirk Willm Bos, Pierre de Graan, ?, ?, Onno van Gijn, Rob Brons en Dirk Docter." [Commentaar door Piet Hooijkamp - 180205]

Bron: Fotoarchief Bas Schaap.

Aanvullende informatie is altijd van harte welkom (gebruik reactie).

 

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 2 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2018 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog