Beginpunt

Het Oudbruin Plakboek ...

Korte link voor deze bladzijde: www.floep.org?x=180216-29
reageer | vorige | volgende | serie | datum: 1962-08-XX (PED, IPS)

Scaniatour 1962 Imhlala Panzi en Peddelaars.

Vergroot
Scaniatour 1962 Imhlala Panzi en Peddelaars.
Vergroot | Foto: copyright © Wim Binnendijk - 180216-29 (31)
Beschrijving: Drie Peddelaars in de trein Stockholm-Kopenhagen. Links zit György Federer. Het papier met de tekst "I FEEL DIZZY" vergt enige uitleg: Ivo Pabbruwe had voor iedereen een bijnaam verzonnen. György's bijnaam luidde "Dizzy". Vandaar dat papier. Daar kan ik nog aan toevoegen dat Jan van Wessel tijdens de reis "Keezy" werd genoemd, en dat er ook nog iemand bekend stond als "Dropje" maar verder strekt mijn kennis niet. Mogelijk kan Ivo daar nog wat aanvullingen op geven.

"De naam Dropje was volgens mij voor Henny Paets, vanwege zijn donkerbruine ogen." [Commentaar door Marian van Deth - 180614]

Bron: Nalatenschap Wim Binnendijk.

Aanvullende informatie is altijd van harte welkom (gebruik reactie).

 

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er is 1 bezoeker online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2019 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog