Beginpunt

Het Oudbruin Plakboek ...

Korte link voor deze bladzijde: www.floep.org?x=021014-04
reageer | vorige | volgende | serie | datum: 1936-08-XX (ATH)

Blauwdruk Salem (detail)

 afbeelding: 021014-04 - Klik voor volgende foto.
Foto: copyright © G. Bruins Jr (Architect) - 021014-04 (11)
Beschrijving: Detail van blad 5 aangaande de keukenbetimmering (1:50) in het nieuwe Gebouw Salem. Dit is een gewijzigde versie van het originele ontwerp. De doorgang naar de gardarobe is verplaatst en het is nu ook duidelijk waar de soepketels stonden (A). B is de bergkast voor de bekende witte Salem kopjes. C en D zijn de granieten aanrechten met bergkasten en schuifbladen. Oorspronkelijk zou er een kelder onder deze keuken gebouwd worden, maar het ondergrondse werk is beperkt gebleven tot de verwarmingskelder en de fietsenbergplaats (gedelteeltelijk ondergronds).

Aanvullende informatie is altijd van harte welkom (gebruik reactie).

 

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 3 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2019 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog