Beginpunt

Het Oudbruin Plakboek ...

Korte link voor deze bladzijde: www.floep.org?x=031214-03
reageer | vorige | volgende | serie | datum: 2000-XX-XX (CEL)

Nieuw Valkeveen.

 afbeelding: 031214-03 - Klik voor volgende foto.
Foto: copyright © fa.design (niet kaart) - 031214-03 (8)
Beschrijving: Deze luchtfoto van de boerderij (in roze cirkel) geeft de relatie van de gebouwen in de noordoostelijke hoek van het landgoed Nieuw Valkeveen met de kadastrale kaart van 1832. Perceel nummer in wit. De boerderij Nieuw Valkeveen staat op de scheiding van perceel 30 en 33. De ingetekende witte weg was de oude route tussen Huizen en Naarden. Het lijkt alsof de gebouwen zijn geplaatst met deze weg in situ. In 1850 is deze weg verdwenen en omgelegt ten westen van de gebouwen (de huisige Meentweg). De rode lijn is ongeveer 50m [Cornelis van Wessel]

Aanvullende informatie is altijd van harte welkom (gebruik reactie).

 

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 2 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2019 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog