Beginpunt

Vragen en verzoeken ...

Is dit de Ceintuurbaan 18?

Door: Alice Parmentier
We ontvingen deze foto van Alice Parmentier op 26 december, 2002. Alice en haar vader (Martien) zijn op zoek naar gegevens over de oma van Alice, J. J. (Cootje) van der Veer (overleden in 2002).

Paar vraagjes ... 1.) Kan iemand bevestigen of dit de Ceintuurbaan 18 is (Gerd enig idee?). 2.) Van welke groep nam mevr Rademakers afscheid (zie beneden) en wanneer. 3.) Is Cootje van der Veer een relatie van Frans van der Veer (vraagt Hans). Verdere aanvullende informatie is natuurlijk van harte welkom.

De foto die ik u hierbij stuur is een groepsfoto voor het 'clubhuis'. Wij lazen op de site dat u op zoek bent naar gegevens van Ceintuurbaan 18. Zou het wellicht kunnen zijn dat deze foto daar is genomen? Wij hebben nog enkele foto' s die genomen zijn rondom dat 'clubhuis' en we hebben nog foto's van een uitstapje naar Schiphol en een pinksterkamp. Ook is er een enorme groepsfoto die genomen is ter gelegenheid van het afscheid van mevr. Rademakers (ons onbekend).

Volgens Gerd Cloo is dit niet de Ceintuurbaan!

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 36 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2024 (WH)
© design: Studio Karel
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog