Beginpunt

Vragen en verzoeken ...

St. Jorisdag - 23 april 1955.

Door: Kees van Wessel
Deze foto komt nog uit een oude Athabascanmap met op de achterkant 'Huis in't Veld'. Wie kan dit bevestigen? Is dit genomen bij station Hilversum (Over 't Spoor zijde)? Wie zijn er nog meer te zien in deze foto. Geheel links staat een Athabascandas ... wie is dat?

Net even rond zitten snuffelen op Oudbruin (wat een geweldige website!) en zie hier, het zelfde beeld. D.C. Gerard Huis in 't Veld heeft net zijn Gouden Jacobsstaf ontvangen.

Volgens mij is deze foto genomen bij het raadhuis van Hilversum, Huis in ?t Veld dankt met een saluut de aanwezige scouts voor het applaus dat klonk na het opspelden van een onderscheidng (een Jacobsstaf) op de rechter borstzak. De datum van de foto, 23 april 1955, is St. Jorisdag, alle groepen kwamen ?s morgens om 7 uur bij het raadhuis, de groepsvlaggen stonden bij elkaar. [Commentaar Gerd Cloo]

Bovengaande bevestigd door Hans Nieuwenhuis [040123] - Zie ook 021110-03.

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 67 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2024 (WH)
© design: Studio Karel
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog