Beginpunt

Vragen en verzoeken ...

De Rendierhoeve Informatie.

Door: Frank Molenschot
Frank is een van de beheerders van De Rendierhoeve, een scouting kampeerterrein in het Noord-Brabantse Moergestel. Het bestaat al sinds 1952 en de hoogtij dagen waren in de jaren 60 toen 'Moergestel' het grootste voortrekkers centrum van Nederland en tevens het nationaal hoofdkwartier van de voortrekkers was. Frank is bezig met het verzamelen van informatie over en spullen betrekking hebbende op De Rendierhoeve. Hij zou graag in contact komen met mensen die voor de jaren tachtig op De Rendierhoeve verbleven. Als U hiermee kunt helpen laat het dan even weten met een email en dan spelen wij dat door naar Frank. Vast bedankt.
Voetnoot: Frank is lid van de Prins Hendrikgroep in Tilburg en The Challenge Tilburg.
Bronvermelding:

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 53 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2024 (WH)
© design: Studio Karel
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog