Beginpunt

Colofon ...

Gouden MedailleOudbruin zou niet kunnen bestaan zonder de vele bijdragen van de Oudbruiners. Zij die materiaal leverden voor de website en/of commentaar en aanvullingen hebben gegeven op één of meerdere foto's. Hopelijk hebben we iedereen ... mocht uw naam er echter niet tussen staan laat het ons dan even weten.

  • Tips voor nieuwe bezoekers: Hoe werkt dit?

    Deze erelijsten zijn voornamelijk voor het beeldmateriaal dat we onvangen (van contribuanten) en voor de commentaren en aanvullingen die we daarop krijgen (van commentatoren). Deze lijsten worder grotendeels automatisch gemaakt en vermelden de naam en (tussen haakjes) het aantal contributies en/of commentaren. Om dit wat op te frissen (en u te stimuleren) verstrekken we vanaf nu onderscheidingen.

    Voor contribuanten zijn er de rode medaille {Rode Medaille} voor 1-9 bijdragen, de paarse medaille {Paarse Medaille} voor 10-24 bijdragen, de bronzen medaille {Bronzen Medaille} voor 25-49 bijdragen, de zilveren medaille {Zilveren Medaille} voor 50-74 bijdragen en de gouden medaille {Gouden Medaille} 75+ bijdragen.

    Voor commentatoren zijn er de één ster aanbeveling {Een  Ster Aanbeveling} voor 1-9 bijdragen, de twee sterrren aanbeveling {Twee Sterren Aanbeveling} voor 10-24 bijdragen, het bronzen diploma {Bronzen Diploma} voor 25-49 bijdragen, het zilveren diploma {Zilveren Diploma} voor 50-74 bijdragen en het gouden diploma {Gouden Diploma} 75+ bijdragen.

Contribuanten

Ed Kam (195)
Boek (40)
Boy Bos (12)
J Duin (5)

Commentatoren

Ed Kam (27)

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 28 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2024 (WH)
© design: Studio Karel
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog