Beginpunt

Vragen en verzoeken ...

Informatie gezocht over de Meeko's.

Door: Hans van Spanning
24 mei, 2003: Hans van Spanning zou voor zijn onderzoek naar de geschiedenis van de Athabascangroep 1945-1960 graag in contact komen met leden van Athabascan/Rudyard Kipling die informatie hebben over de Meeko-groep en/of in 1947 de overgang van de Meeko's naar de Rudyard Kiplinggroep hebben meegemaakt. Reacties graag naar Hans van Spanning.

Februari, 2003: Hans van Spanning zoekt, voor de geschiedschrijving van de Athabascangroep, documentatie over de Abraham Lincolngroep, de voorloper van de Rudyard Kiplinggroep die in 1951 met de Athabascangroep fuseerde. Ook wil hij graag in contact komen met personen die in het bezit zijn van logboeken van de Athabascanhorde van 1946 tot november 1951. Reacties aan Hans van Spanning.

Aanvullende informatie (24 mei, 2003): Inmiddels bleek mij dat de logboeken van de Athabascanhorde van 1946 tot 1951 bij een brand in de woning van akela Van Eijk vrijwel zeker verloren zijn gegaan.

Zie ook Hans van Spanning's Index van het Athabascanarchief.

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 24 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2024 (WH)
© design: Studio Karel
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog